Zoek op categorie

Pupa Eye base brushPrijs: €16.95
Pupa Basis Oogschaduw-penseel

Een groot professioneeloogshaduwpenseel is speciaal gemaakt voor het aanbrengen en vervagen van alle compacte, gebakken en losse oogschaduws. Dankzij de compacte ronde vorm breng je de oogschaduws gemakkelijk aan.

Het Pupa Basis Oogschaduwpenseel is gemaakt van 100% natuurlijk wezelhaar, dit zorgt dat de haren de oogschaduw goed pakt en toch weer gemakkelijk de huid zet.

Schermafbeelding_2013-04-25_om_17.07.43

De professionele penselen van Pupa behoren tot het perfecte gereedschap voor een onberispelijke make-up. Alle penselen zijn met de hand gemaakt en van echte Italiaanse kwaliteit.

DeĀ  Pupa penselen zijn voorzien van een elegant matzwart handvat en een kostbare zwartglanzende houder. Hierdoor krijgen ze een geraffineerde en profesionele uitstraling, zoals van Pupa bent gewend.

De penselen worden tijdens iedere stap in het productieproces zorgvuldig gecontroleerd. De Ultra-technologische haren dragen bij aan een vlekkeloze make-up en geven een huidstrelend effect.

Trefwoorden: Pupa - make-up penseel - oogschaduwpenseel - make-up kwast


Stel een vraag over dit product ***/ ?>

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.