Zoek op categorie

Pupa Eyeliner & Eyebrow brushPrijs: €16.95
Pupa Eyeliner & Eyebrow brush

Een professioneel Eyeliner en wenkbrauwpenseel voor het perfect omlijnen van het oog met eyeliner, poltlood of oogschaduw. En voor het invullen van de wenkbrauwen. Dankzij de slanke schuine vorm werk je met dit penseel heel precies en zet je gemakkelijk dunne lintjes.

Het Pupa blendingpenseel is gemaakt van stijve synthetische haren voor een stabiele perfectie.

Schermafbeelding_2013-04-25_om_17.07.43

De professionele penselen van Pupa behoren tot het perfecte gereedschap voor een onberispelijke make-up. Alle penselen zijn met de hand gemaakt en van echte Italiaanse kwaliteit.

DeĀ  Pupa penselen zijn voorzien van een elegant matzwart handvat en een kostbare zwartglanzende houder. Hierdoor krijgen ze een geraffineerde en profesionele uitstraling, zoals van Pupa bent gewend.

De penselen worden tijdens iedere stap in het productieproces zorgvuldig gecontroleerd. De Ultra-technologische haren dragen bij aan een vlekkeloze make-up en geven een huidstrelend effect.

Trefwoorden: Pupa - make-up penseel - wenkbrauwpenseel - eyelinerpenseel - make-up kwast


Stel een vraag over dit product ***/ ?>

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.