Zoek op categorie

Make-up Studio Banana poeder 10 gramPrijs: €18.90
:

Make-up Studio Banana Powder(extra fijn) verkrijgbaar in 10 en 35 gram

Zijdezachte, losse transparante Banana Powder met superfijne pigmenten. Banana Powder is groot gemaakt door Kim Kardashian en dè must have voor iedere beauty addict!

Banana Powder is de perfecte poeder voor alle huidtinten, in het bijzonder de getinte en donkere huid, om je aangebrachte face shaping producten te fixeren en te highlighten, zonder een witte of grijze waas achter te laten. Voor het fixeren en matteren van de foundation. Geeft een prachtig resultaat en een langdurig effect.

inhoud: 10 of 35 gram

Tip: gebruik deze blending brush voor het blenden van de banana poeder

Schermafbeelding 2015-09-29 om 11.10.05

9 vragen aan professional make-up artist Daphne van der Vliet:

Wat doet Banana powder precies?

De Banana Powder is een transparante poeder die je gebruikt voor het fixeren van foundation, zowel voor vloeibare foundation als voor creme foundation. De transparante poeder zorgt ervoor dat de make-up beter blijft zitten (fixatie) en dat deze niet gaat glanzen (matteren). Deze poeder is voor iedere huid, en daarnaast ook perfect als highlight poeder voor de licht getinte en donkere huid.

Hoe werkt Banana Powder?

De specialiteit van de Banana Powder is dat de huid geëgaliseerd wordt, door roodheden en grauwe kleuren in de huid te corrigeren. Ook absorbeert de Banana Powder huideigen oliën zodat je huid niet blijft glanzen. De Banana Powder is ideaal in combinatie met de Banana Concealer om bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen te corrigeren.

Wat is de oorsprong van Banana Powder?

De Banana Powder is speciaal ontwikkeld om kleuren in de huid te corrigeren na het aanbrengen van de foundation, zodat de huid bijvoorbeeld niet grauw wordt. Ideaal dus ook voor een donkere huid!

Welke beroemdheden zijn fan van Banana Powder?

De Banana Powder is erg populair onder grote sterren zoals Kim Kardashian. Zij gebruiken dit product tijdens het ' shapen' om de foundation te fixeren en nog te highlighten waar dat gewenst is.
De bekendste fans zijn allen heel beroemd en worden regelmatig gefotografeerd.

Is dit voor de consument ook wel een product dat echt nodig is?

Door de zijdezachte en fijne structuur is het product heel geschikt om dagelijks te dragen. Het corrigeert de oneffenheden en geeft de huid een prachtig egaal resultaat. Een absolute must have, dus ook voor de consument!

Waarin verschilt de Banana Powder met andere, al bestaande, producten?

De functie van de Banana Powder is bij ieder merk hetzelfde. Make-up Studio onderscheid zich hierin door de prettige verpakking waardoor er geen product verloren gaat. En niet te vergeten de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Toch is het niet een helemaal heilig product, gezien de make-up fail die Angelina Jolie vorig jaar er mee had. Hoe kan zoiets?

De make-up fail van Angelina Jolie was hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door gebrek aan licht op de plek waarop ze werd opgemaakt. Daarnaast was de poeder heel erg wit, een kleur die niet bij haar eigen huid past. Ze wilde hier denk ik mee highlighten, maar had deze kleur beter in de huid moeten blenden. Met de Banana Powder heb je dit probleem gelukkig niet omdat deze helemaal transparant is. No worries!


Wat zijn de valkuilen van de Banana Powder (want niet alle producten zijn altijd heilig natuurlijk)?

Waar moeten we op letten?

Let er bij het aanbrengen op dat je kleine beetjes van het product gebruikt en als een dun laagje op de huid aanbrengt. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat en zal er geen poeder ophopen op de huid. Verder zijn hier absoluut geen nadelen te benoemen, deze poeder is perfect voor iedere huid! Wat ons betreft valt dit product wel echt onder de heilige categorie!
Hoe gebruik je Banana Powder?

Wat zijn de gebruiksaanwijzingen?

Gebruik een groot en luchtig poederpenseel om dit product aan te brengen. Pak een klein beetje poeder op het penseel en maak dan met het penseel een draai beweging in de deksel. Hierdoor verdeel je het product tussen de haren van het penseel en zal het product heel egaal over de huid verdeeld worden.

Bron: Make-up Studio


Stel een vraag over dit product ***/ ?>

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.