Zoek op categorie

Grimas Water Make-Up palette 24Prijs: €57.95 €54.95
Grimas water make-up (Pure)* is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat.

Ook zijn de ‘pure’ producten, zoals alle Grimas producten, glutenvrij en ongeparfumeerd. Werkwijze: Water Make-up (Pure) werkt in principe net als waterverf. Maak met een penseel of een make-up sponsje (grotere huidgedeelten) en wat water het kleuroppervlak papperig.

Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. Water Make-up (Pure) droogt binnen 15 seconden. Wanneer u niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht u tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens u er overheen werkt. Wanneer u te dik werkt of veel laagjes over elkaar aanbrengt, krijgt u een craquelé effect. Verschoon het water waarin u uw penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met twee waterbakjes: één voor lichte en één voor donkere tinten.

Trefwoorden: Grimas - ogen - waterschmink - oogmake-up


Stel een vraag over dit product ***/ ?>

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.