bestelbutton
login-button
  • VisagiePro
  • VisagiePro
  • VisagiePro
  • VisagiePro
  • VisagiePro
  • VisagiePro
  • VisagiePro

Zoek op categorie

- Betaalmogelijkheden & -gegevens

Wij hanteren drie verschillende betaalmethodes:

Ideal, betaling vooruit en betaling onder rembours.

1. iDeal (alleen in Nederland mogelijk)
Ideal is de meest makkelijke en veilige methode om betrouwbaar en zonder fouten uw betaling te doen. U plaatst  uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt dan direct in behandeling genomen.


2. Betaling vooruit

Na het plaatsen van uw bestelling stort u het totaalbedrag, inclusief verzendkosten, op onze rekening. U ontvangt direct een mail met alle gegevens die u nodig bent voor uw overboeking. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Vergeet niet bij het overmaken uw ordernummer te vermelden.

Uw bestelling wordt pas verwerkt als uw betaling binnen is. Uw bestelling loopt hierdoor meestal een vertraging van 1 a 2 dagen op. Door het net niet correct invullen van de betalinggegevens kan deze vertraging oplopen.

Voor betaling vooruit gebruikt u onderstaande bankgegevens:

IBANnr: NL46ABNA0455606307
BICcode:ABNANL2A

Ten name van: Makeup4all

O.v.v: uw ordernummer

 

 

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.