Dr. Massing

Dr. Massing ontwikkeld als familiebedrijf haar eigen innovatieve cosmetische producten met passie en professionele competentie die uw schoonheid op een positieve wijze beïnvloeden. Het assortiment van Dr. massing bestaat uit o.a:

- Dr. Massing Long Lashes Serum Wimperserum 3 ml 
- Dr. Massing Long Lashes Serum Wimperserum Sensitive 6 ml.
- Dr. Massing Long Lashes Wimperserum + Volume Mascara Giftbox
- Dr. Massing Volume Mascara 7ml.
- Dr. Massing Softlips Lipbalm 5ml.
- Dr. Massing Full Hair Haargroei Serum 50ml.
- Dr. Massing Full Beard Baard Serum 30ml.

Als familiebedrijf ontwikkelen we onze eigen innovatieve cosmetische producten met passie en professionele competentie die uw schoonheid positief kunnen beïnvloeden. Een hoge efficiëntie, goede compatibiliteit,  maar ook een  dier- en milieuvriendelijke productie  is erg belangrijk voor ons. Daarom zijn alle producten gecertificeerd in Duitsland - Made in Germany. Vanwege de  expertise van onze diploma-bioloog dr. Met Erik Massing en onze jarenlange ervaring, kunt u er zeker van zijn dat uw lichaam alleen geselecteerde actieve ingrediënten en natuurlijke huidverzorgingsingrediënten ontvangt. 

Een hoge efficiëntie, goede compatibiliteit,  maar ook een  dier- en milieuvriendelijke productie is voor Dr. Massing erg belangrijk.Daarom zijn alle producten gecertificeerd in Duitsland - Made in Germany. Vanwege de  expertise van diploma-bioloog Dr. Erik Massing en de jarenlange bedrijfservaring, kunt u er zeker van zijn dat er enkel geselecteerde actieve ingrediënten en natuurlijke huidverzorgings-ingrediënten zijn gebruikt. 

Dr. Massing Cosmetics heeft een grote sociale bedrijfsfilosofie . Sinds de oprichting van het bedrijf is het betrokken bij diverse liefdadigheidsprojecten, ter ondersteuning van de lokale bevolking, regionale bedrijven en sportclubs. Zij willen zo bestaande potentiële en financiële middelen gebruiken om iets terug te geven aan andere mensen en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.  Trouw aan het motto "Geef iets terug!"

Dr. Massing Er zijn 6 producten.

Actieve filters